Transport Øst klar til udsolgt 
messe-weekend


I weekenden 7.-8. september åbner Sjællands største transportudstilling, Transport Øst, portene til to dages messeaktiviteter i Greve. 

Udstillingen har deltagelse af en række udstillere inden for vejtransportbranchen, heriblandt forhandlere af lastbiler, trailere, kraner, dæk, opbygninger, uddannelse, finansiering og rådgivning.

 Igen i år kan Transport Øst melde alle kvadratmeter udsolgt på det velkendte udstillingsområde på Ventrupparken i Greve. 

»De fleste udstillere meldte sig allerede til, da vi lukkede messen ned sidste år. Vi er stolte af, at så mange udstillere bakker messen trofast op hvert år, mens vi også i år får tilgang af enkelte nye, der gerne vil vise frem på udstillingen,« fortæller Jeanette Routhe, adm. direktør i Danske Transport Medier, arrangør af Transport Øst. 

Transport Øst åbner lørdag 7. september kl. 10, hvor Greves borgmester, Pernille Beckmann, vil stå for den officielle åbning. Greve Kommune er i år igen en aktiv medspiller og bakker op om Transport Øst. 

»I år byder vi i Greve – for tiende gang – velkommen til Sjællands største transportmesse. Det er med glæde og stolthed, at jeg på Greve Kommunes vegne også i år skal åbne den traditionsrige fagmesse for transport- og logistikranchens aktører, og jeg glæder mig til at gå en tur rundt på messen og få et indtryk af, hvad der optager dem, som arbejder i branchen.

Transport Øst har over tid udviklet sig til et stærkt brand, der samler transportbranchen her i Greve, og det er imponerende, at besøgstallet har været stigende år for år,« siger Pernille Beckmann. 

Åbningstiderne er lørdag 10-17 og søndag 10-15. Udstillingen finder sted på adressen Ventrupparken 12 i Greve, og der er gratis parkering lige ved området.

Entré 50 kr. – børn under 12 er gratis. Fribilletter kan fås hos udstillerne eller via transportøst.dk.

 
 
 
 


Transport Øst for 11. gangDanske Transport Medier åbner i weekenden 7.-8. september for 11. gang portene til transportmessen Transport Øst.

Udstillerne består igen af et bredt udvalg af leverandører til transportbranchen, her i blandt forhandler af lastbiler, trailer, kraner, dæk, opbygning, uddannelse, finansiering, rådgivning og meget andet.

Messen var i 2018 totalt udsolgt, og igen i år forventes messearealet i Ventrupparken i Greve at være helt fyldt ud.

»Som i de forgangne år har de fleste udstillere meldt sig til, allerede da vi lukkede messen ned sidste år. Der er også kommet nye udstillere til, og generelt er der rigtig god opbakning fra udstillerne til at komme og møde branchen på den her måde igen,« siger Jeanette Routhe, direktør i Danske Transport Medier, som står bag Transport Øst.

Greve Kommune bakker igen i år op om Transport Øst. Endnuen gang står borgmester Pernille Beckmann klar til, lørdag 7. september kl. 10, at forestå den officielle åbning af messen.

Åbningstiderne for messen er lørdag den 7. september kl. 10-17 og søndag den 8. september kl. 10-15.

 

    
 
 
  Stor tilfredshed i Greve
 


Solen skinnede, da Greves borgmester Pernille Beckmann åbnede Sjællands største transportmesse Transport Øst 2017 i Ventrupparken lørdag den 2. september. Hun glædede sig over det gode vejr, det store fremmøde, den tætpakkede udstilling og fremgangen inden for transport- og logistikbranchen i Greve. Traditionen tro gik hun en rundtur på udstillingen og fik en snak med både udstillere og besøgende.   
 
Kranerne med flag knejsede kækt op i den blå himmel, da Pernille Beckmann for fjerde gang sagde godmorgen til de mange kendte ansigter, der var mødt op til den tætpakkede transportmesse, som igen i år blev afviklet på Mercedes-Benz grund. Hun fortalte i sin tale, at hun er glad for på kommunes vegne at bakke op om messen, der blev afholdt for ottende gang i Greve, hvor i øvrigt seks ud af syv lastbilmærker var repræsenteret. Hun gav udtryk for, at hun er stolt af, at transport- og logistikbranchen er blevet et stort og vigtigt erhverv i Greve og henviste til, at der i de seneste fem år er skabt 452 nye job i branchen i Greve.
 
Da Pernille Beckmann gik rundt på messens udstillingsområde, var hun nysgerrig efter at høre, hvad der optager og udfordrer virksomhederne i branchen. Hun ville også lytte til, hvad Greve Kommune kan gøre for at understøtte, at branchen oplever, at det fortsat er attraktivt at drive forretning i kommunen.
 
Truckmail fik nye kunder på messen
Pernille fik igen i år en snak med Cliff Hofman fra Grevefirmaet Truckmail, der på fjerde år var repræsenteret på messen med en stand. Han fortalte borgmesteren, at det går strygende med hans forretning, som han driver med base i ErhvervsCentret.
 
- Jeg har lige nu 32 lastbiler til salg. Jeg behøver ikke lave opsøgende salg. I løbet af de sidste par år er kunderne kommet helt af sig selv. Jeg er blevet kendt af de fleste i branchen på Sjælland for at være kundens mand på køb og salg af lastbiler lige fra vurdering til levering. Jeg har også fået godt gang i min eksport. Fx har jeg i sidste uge solgt to lastbiler til Holland. Og så har jeg lige her på messen knyttet kontakt til en entreprenør, der har en masse gravemaskiner. Nu har han brug for en blokvogn, dvs. en påhængsvogn, til at transportere gravemaskinerne på. Hvis han skal købe sådan en som helt ny, skal han af med 1 ½ million. Hos mig kan han få en god brugt til 250.000 kr., fortalte Cliff, der i løbet af weekenden fik landet 21 opgaver.  
 
Carsten Moberg vil udstille til Transport Øst næste år
Borgmesteren nåede også at hilse på den erfarne erhvervsmand Carsten Moberg, der bl.a. står bag Logistikkompagniet og den nye deleportal Flexicu. Han besøgte transportmessen for første gang.
 
- Jeg har hørt godt om Transport Øst og tænkte, at det var på tide, at jeg kiggede forbi og fornemmede stemningen og mulighederne for at have en stand. Det er højaktuelt, idet jeg barsler med to nye produkter til logistikbranchen. Jeg har planer om at udstille dem her på messen i Greve til næste år. Men jeg kan endnu ikke afsløre, hvad det drejer sig om, sagde Carsten Moberg med lune i stemmen.  
 

ErhvervsAkademi Sjælland med på Transport Øst for første gang
Borgmesteren besøgte også ErhvervsAkademi Sjællands stand. Her hørte hun om, at ErhvervsAkademi Sjælland har indgået et samarbejde med ErhvervsCentret om at udbyde en international efteruddannelse i transport og logistik.

- Vi har på messen fået talt med mange interesserede, der har taget godt imod vores materiale om vores flagskib: Et tilbud om en logistikuddannelse. Det første hold starter op til september i ErhvervsCentret. Vi mærker også en pæn interesse for vores lederuddannelser og coachingforløb. Det er fint for os at være med og få en snak om, hvad branchen har af udfordringer på efteruddannelsesområdet, og så er det godt at få udvidet vores netværk til andre aktører i branchen, fortalte senior udviklingskonsulent Mette Forsberg-Olesen.    

Politiet i Greve havde en stand på Transport Øst for at lave en forebyggende færdselsindsats
På turen rundt var Pernille også henne og hilse på konsulent Christian Møller fra Politiet i Greve. De talte om et transportabelt vægtsystem til kontrol af lastbilers vægt. Politiets opgave på messen var at komme i dialog med bl.a. chauffører og vognmænd om de regelsæt, der ligger bag den tunge godskørsel, herunder fx farligt gods, transport af levende dyr, særtransporter af store genstande og buskørsel. Christian fortalte, at han i løbet af lørdag formiddag havde haft en snak med en masse chauffører og klasser med nye chaufførelever, som meget interesseret havde spurgt ind til reglerne på færdselsområdet.

- Jeg repræsenterer Politiet på transportmessen, fordi vi gerne vil udnytte de muligheder, der er for at komme ud og få sat ansigt på dem, vi skal holde øje med på vejene. Her på messen bliver vi mødt på en helt anden måde, end hvis vi kommer med stopskiltet i hånden og har taget en chauffør i en lovovertrædelse. Her får vi udbredt kendskabet til reglerne og vores eksistens i en positiv dialog med vores målgruppe, udtaler Christian Møller.       

Transportmessen sætter Greve på landkortet som et mekka for transport- og logistikbranchen
Greves erhvervs- og turistchef Tina Charlotte Koeffoed er tilfreds med, at Transport Øst i Greve er blevet en fast tradition, der sætter Greve på landkortet og styrker relationerne mellem kommunen og aktørerne i transport- og logistikbranchen og virksomhederne imellem.

- Det er opløftende, at Transport Øst er så velbesøgt også i år, hvor vejret i den grad har været med os, og hvor vi har haft alene 2.900 besøgende lørdag. Der er ingen tvivl om, at messen bidrager til at cementere Greves position som transport- og logistikbranchens hjemsted, udtaler Tina Charlotte Koeffoed og fortsætter: Det er vigtigt for kommunen at være synlig på messen. For transport- og logistikbranchen er et vigtigt erhverv for os. Vi vil gøre, hvad vi kan for at være i dialog med branchen og styrke dens positive udvikling fremover. Vi er glade for, at messen er blevet så attraktiv, at udstillingspladserne i år er blevet revet væk, siger Tina Charlotte Koeffoed og råder virksomhederne til at bestille en stand i god tid, hvis de vil være sikre på en plads.
 
Mercedes-Benz vil lægge hus til Transport Øst igen til næste år
Chefkonsulent Mogens Lauridsen fra Mercedes-Benz, der for ottende gang lægger hus til messen i Greve, fortalte, at de er glade for at lægge hus til arrangementet. Også selvom det har krævet lidt ekstra arbejde med at pakke væk og give plads til de mange udstillere på messen:
 
- Vi fik i sin tid en henvendelse fra Lastbil Magasinet, der står bag messen, om vi ville lægge jord til, og det har vi takket ja til hvert år siden. For her møder vi jo branchen på hjemmebane. Det gode er, at mange af de besøgende er lokale. Det giver os mulighed for at styrke kontakten til lokale kunder og samarbejdspartnere, som vil handle lokalt. Vi håber på at kunne byde Transport Øst velkommen her hos os igen til næste år, sluttede Mogens Lauridsen af.
 
 
 
     

 

Powered by Amazing-Templates.com 2014 - All Rights Reserved.